به گزارش خبرگزاری مهر، چاپ نهم «دشمن شدید»؛ جریانشناسی انحراف در تاریخ با محوریت یهود اثر حجت الاسلام و المسلمین مهدی طائب نخستین جلد از مجموعه کتابهای «دشمن شدید» است که با رویکرد تاریخی بصیرتافزا و رصد جریان حق و باطل و دشمنشناسی تدوین و منتشر شده است.
با شناسایی و شناساندن این جریان، ریشه جریانات جاری در سطح بینالملل، منطقه و کشور روشن خواهد شد. اصل و اساس این پژوهش، برگرفته از تحقیقات و دروس تاریخ استاد معظم حوزه علمیه قم حضرت حجتالاسلام و المسلمین مهدی طائب است که به همت محققان ارجمند به شکل کنونی آماده شده است. فصل اول این کتاب با انبیاء پیش از بنی اسرائیل آغاز میشود و بعد از آن به ترتیب تاریخ انبیای اولوالعزم تا پیامبر اسلام با رویکرد ذکر شده بررسی و بیان میشود. در مورد یکی از علل انحطاط بنی اسرائیل در فصل پنجم آمده است:
خداوند برای اصلاح این گروه، پی درپی پیامبر میفرستاد و آنان نیز پیامبران خدا را میکشتند!
لَقَدْ أَخَذْنَا مِیثَاقَ بَنِیإِسْرَائِیلَ وَ أَرْسَلْنَا إِلَیْهِمْ رُسُلاً کُلَّمَا جَاءهُمْ رَسُولٌ بِمَا لاَ تَهْوَی أَنْفُسُهُمْ فَرِیقًا کَذَّبُواْ وَ فَرِیقًا یَقْتُلُونَ؛۳۸۴
ما از بنیاسرائیل پیمان گرفتیم و پیامبرانی برایشان فرستادیم. هر گاه پیامبری چیزی میگفت که با خواهش دلشان موافق نبود، گروهی را تکذیب میکردند و گروهی را میکشتند.
خداوند قتل پیامبرانش را به قوم بنی اسرائیل نسبت میدهد؛ در حالیکه همه آنها پیامبرکُش نبودند، ولی اینان گرد سازمانی منحرف جمع شده بودند و کار آن سازمان را تأیید میکردند. ما از این سازمان، به سازمان یهود تعبیر میکنیم؛ سازمانی دورهدیده، تجربهاندوخته و منحرف. آنان همانند دزدانی بودند که با چراغ روشن آمده بودند و انبیاء(ع)در صدد بودند این چراغ به دستان را از دزدی بازدارند.
در قسمتی دیگر از کتاب آمده است:
یهودیان از مدینه تا دیوار قدس را مانعگذاری کرده بودند، زیرا اگر پیامبر(ص) قدس را میگرفت، سازمان یهود از رسیدن به آرزوی بزرگ خود که حاکمیت جهانی بود، ناامید میشد و آتش این فتنۀ بزرگ که جهان را در خود میسوزاند، خاموش میگشت. قدس مرکز اصلی آنها بود و در کتاب مقدس آنها اهمیت ویژهای داشت. یهود برای جهانی شدن باید سه مرحله را پشتسر میگذاشت: فتح قدس، فتح نیل تا فرات، و نهایتاً فتح بقیۀ جهان. با بروز تفکر نژادپرستی، نگهداری حکومت، به قضایای انحرافی نیاز داشت. ازآنجاکه دینداران در این حکومتهای دیگر با حاکمان همکاری نخواهند کرد، قدرت دور از خدا، مروج انحرافات میشود. عدهای را با بُت و مشغولیتهای کاذب و عدهای دیگر را با شراب، شهوت و پول ساکت کرد. از این رو، مدتی که از حکومت یوشع(ع) گذشت و حاکمیت به مذاق بنیاسرائیل خوش آمد، انحرافها آغاز و فاصلۀ حاکمان از پیامبران بیشتر شد. تفکر حاکمیت بنیاسرائیل بر جهان در بین آنان لانه کرد و تفکر یهودی یا به تعبیر دیگر صهیونیستی را پدید آورد. تلاش انبیا این بود که اینان را از این تفکر انحرافی، خارج سازند و به نیرویهای مؤمن و مخلص تبدیل کنند.
چاپ نهم «دشمن شدید» دفتر اول؛ جریانشناسی انحراف در تاریخ با محوریت یهود اثر حجت الاسلام و المسلمین مهدی طائب در قطع رقعی و ۳۲۸ صفحه توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
نظر شما